Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Xi'an Taibo Electronic Technology Co., Ltd.

καλής ποιότητας Q διακόπτης Nd Yag Laser για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Q διακόπτης Nd Yag Laser για τις πωλήσεις
Κάνω το πλήρες πρόσωπο σήμερα. Ήταν μεγάλος!! Επιθυμώ με σας, και την επιχείρησή σας

—— Cecilia Flury

Η μηχανή είναι άριστη για την αφαίρεση δερματοστιξιών, αφαίρεση χρωστικών ουσιών. Εκτιμώ πραγματικά τον ενθουσιασμό σας!!!

—— Adriano

το λέιζερ διόδων 980nm έχει τα άριστα αποτελέσματα στην αγγειακή αφαίρεση, αφαίρεση αίματος. Ένας χρόνος εσείς μπορεί να δει τα σαφή αποτελέσματα. Καλή συσκευή, καλή υπηρεσία!!

—— Abdul Nassar

Καλύτερη μηχανή για την αφαίρεση δερματοστιξιών, αφαίρεση χρωστικών ουσιών. Η καλή υπηρεσία μεταπώλησης με κάνει να στηριχτώ την καρδιά μου και να την χρησιμοποιήσω!!

—— Sophia Tran

Καλά αποτελέσματα στη μείωση του πόνου, της οξείας και χρόνιας ανάφλεξης, έρπης zoster! Καλύτερη υπηρεσία και αξιόπιστη επιχείρηση

—— Scheila Martins

Είμαι Online Chat Now

Xi'an Taibo Electronic Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Xi'an Taibo Electronic Technology  Co., Ltd. Xi'an Taibo Electronic Technology  Co., Ltd. Xi'an Taibo Electronic Technology  Co., Ltd. Xi'an Taibo Electronic Technology  Co., Ltd. Xi'an Taibo Electronic Technology  Co., Ltd.
Εργοστάσιο Taibo Beauty Company μηχανές ομορφιάς λέιζερ στο εργοστάσιο Taibo Beauty Company Εργοστάσιο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Taibo
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~150
Ετήσιες πωλήσεις : 500,000-2,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2005
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Η ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Taibo Xi'an, ΕΠΕ είναι ο επαγγελματικός κατασκευαστής του εξοπλισμού ομορφιάς, ιατρικός εξοπλισμός, προϊόντα σαλονιών ομορφιάς συστημάτων αναζωογόνησης δερμάτων και ούτω καθεξής. Τώρα αναπτύξαμε IPL τη σειρά, SHR, ε-ελαφρύ, κλασματικό λέιζερ του CO2, λέιζερ διόδων 808nm, υπερηχητικές δημιουργίες κοιλότητας, κλασματικό RF και re-growth τρίχας λέιζερ, αγγειακή αφαίρεση λέιζερ διόδων 980nm, υψηλή συχνότητα, σκλήρυνση δερμάτων HIFU, αδυνάτισμα HIFU, αεριωθούμενη φλούδα οξυγόνου νερού, λέιζερ ND διακοπτών του q yag, κ.λπ.

 

 

Καθιερωμένη το 2005, ηομορφιάXi'anTaiboπαίρνειτηνοδήγησηστηνεφαρμογήτουπροηγμένουλέιζερκαιτηςέντονηςελαφριάςτεχνολογίαςστηνιατρικήκαιβιομηχανίαομορφιάς. Μέσω10ετώνπου αναπτύσσονταιέχουμε χτίσειτοαξιόπιστοσύστημαμάρκετινγκκαιυπηρεσιών. Τώρα έχουμε το τμήμα μας έρευνας και ανάπτυξης και το εργοστάσιό μας, έτσι μπορούμε να παρέχουμε το cOem και την υπηρεσία ODM για τους διανομείς σε όλο τον κόσμο. Στη βιομηχανία εξοπλισμού ομορφιάς, το εργοστάσιό μας είναι ένα από την μεγαλύτερη στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένων διάφορου γραμμών παραγωγής, υλικής βιβλιοθήκης, στέλνοντας τμήματος, της περιοχής επιθεώρησης, κ.λπ. Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει κανένα αποτυχημένο προϊόν εάν βάζετε την καρδιά σας σε το. Υπάρχει πάνω από 10 προσωπικό στην εκτίμηση του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης. Μερικοί άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για το σχέδιο του σπιτιού μηχανών, και μερικοί άνθρωποι είναι αρμόδιοι η έρευνα και η ανάπτυξη παραγωγής Μερικοί παρέχουν την υπηρεσία ή το repairment μεταπωλήσεων.

 

Εκτός αυτού, έχουμε την επαγγελματική και ισχυρή ομάδα πωλήσεων, αρμόδια η προώθηση του ιατρικού και εξοπλισμού ομορφιάς, και επικοινωνία με τους διανομείς ή τους πράκτορες, τους πελάτες τελών, ή τα νοσοκομεία, κ.λπ.

 

Στην επιχείρησή μας, μπορείτε να απολαύσετε την καλύτερη υπηρεσία και να απολαύσετε τη μεταχείριση των φίλων και της οικογένειας. Ικανοποίηση και απαιτήσεις είστε ο στόχος μας για πάντα. Τα εξής είναι μερικά servces:

 

1. 2 έτη εξουσιοδότησης με τη δωρεάν υπηρεσία και τη συντήρηση διάρκειας ζωής. Εάν οποιαδήποτε προβλήματα εμφανιστούν με την εξουσιοδότηση δύο, θα την επισκευάσουμε για σας δωρεάν.

 

2. Πλήρης μηχανή που εκπαιδεύει: λεπτομερές εγχειρίδιο χρηστών, το λειτουργούν CD, on-line που εκπαιδεύει, onsite εκπαιδευτικός. Για το τέλος - χρήστες, παρέχουμε έναν ελεύθερο - εγκατάσταση δαπανών και vedio ή οδηγός κατάρτισης από το skype για να εξασφαλίσουν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη μηχανή πολύ επαγγελματικά Για τους διανομείς, οι τεχνικοί μας μπορούν να κάνουν την περιοδική επίσκεψη, έτσι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε μερικά δύσκολα προβλήματα. Μπορούμε να δώσουμε σας και τους πελάτες σας που εκπαιδεύετε δωρεάν εντός αυτής της περιόδου.

 

3. OME/ODM η υπηρεσία είναι διαθέσιμη. Έχουμε να αναπτυχθούμε μας και σχεδιάζουμε τη γραμμή τμημάτων και κατασκευής, οι οποίοι εξασφαλίζουν για να ικανοποιήσουν τις ειδικές ανάγκες σας. Εφ' όσον πρέπει να βάλετε το λογότυπό σας, να υπογράψετε ή να σχεδιάσετε το νέο apperance, μπορούμε να κάνουμε για σας.

 

4. Φωτισμός-γρήγορη παράδοση: στέλνουμε όλες τις μηχανές μέσω του αέρα από DHL, από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία. Θα πάρετε τη μηχανή σε 3--7working ημέρες. Η επιχείρησή μας έχει τη σταθερή επιχείρηση μεταφορών μας και το τμήμα διοικητικών μεριμνών μας, μπορούμε να κερδίσουμε πολλά χρήματα σχετικά με τη ναυτιλία για τους πελάτες μας. Υποσχόμαστε εσείς μπορούμε να απολαύσουμε την οικονομικότερη και λογική τιμή ναυτιλίας από την επιχείρησή μας.

 

5. Η επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης λύνει όλα τα προβλήματα εγκαίρως. Υπάρχουν πολλοί δερματολόγοι και τεχνικοί που μπορούν να μιλήσουν αγγλικός ή ισπανικά, έτσι εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα για τις μηχανές και πώς να χρησιμοποιήσει τις μηχανές σωστά, μπορούμε να επιλύσουμε αυτά τα προβλήματα πολύ εύκολα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το τηλέφωνο ή το βίντεο. Οι επαγγελματικοί αγγλικοί ή ισπανικοί μηχανικοί μας είναι πάντα στην υπηρεσία σας και περιμένουν τις διάφορες διαβουλεύσεις σας, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε πολύ άνετοι προτού να αγοράσετε τη μηχανή από μας

 

 

Συνεχίστε στην τεχνολογία και η υπηρεσία είναι πάντα ο στόχος μας. Η εμπιστοσύνη και η υποστήριξή σας εμείς επιτυγχάνουν.
 

Η ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Taibo Xi'an, ΕΠΕ θα εργαστεί σκληρά συνεχώς για την παροχή του καλύτερου προϊόντος και μετά από την υπηρεσία πώλησης.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Xi'an Taibo Electronic Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.

Τηλ.:: 86-13401026958

Φαξ: 86-29-86677223

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)